BERD’S DESIGN HOTEL - Servicii
Portal anunturi din Republica Moldova
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
-
Adresa :
12, Dimitrie Cantemir Blvd., Chișinău 2001, Moldova
Cod postal :
0
Oras :
Chisinau
Tara :
Republica Moldova
Telefon :
+373 22 022 222
Adtob.md Web :

 

Descriere activitate
BERD’S Design Hotel este primul și unicul design-hotel din Moldova. Aflat în mijlocul vieții culturale și de afaceri a Chișinăului, acesta însuși se transformă într-un centru de atracție pentru fiecare vizitator.
Designul modern ce poartă semnătura arhitectului italian Luca Scacchetti, definit până la cele mai mici detalii și urmând principiile minimalismului modern, decorul de excepție creat din adevărate opere de artă ce fac parte din patrimoniul cultural al Moldovei, toate creează acel sentiment de libertate, liniște și armonie.
Datorită unei infrastructuri excelente și deservirii la cel mai înalt nivel, BERD’S devine spațiul perfect pentru negocieri, întâlniri de afaceri și recepții oficiale, un loc care te îndeamnă să savurezi viața, transformând chiar și cea mai scurtă ședere într-o amintire frumoasă.
BERD’S Design Hotel dispune de 33 de camere. La decorul acestora, realizat cu mult rafinament, au fost utilizate materiale nobile, mobilier exclusivist Poltrona Frau și cele mai noi tehnologii, astfel reușindu-se îmbinarea armonioasă dintre motivele italiene și tradițiile culturale moldovenești. Fiecare cameră este dotată cu sisteme individuale de ventilare și iluminare, linie telefonică directă, televizor LCD, seif și mini-bar. Tuturor oaspeților li se oferă lenjerie de pat și 3 perne la alegere, din puf, anti alergice sau cu memorie și o colecție de produse cosmetice marca Aromatherapy Associates.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate

 

Republica Moldova
Localitatea

Socializare
   


Categorii